Afisaj spart? A fost afectat de apa? Iphone X nu porneste, indiferent de cate ori apasati butonul de pornire? Poate ca functia tactila functioneaza doar atunci cand apasati foarte tare? Telefonul dvs. are nevoie de un display Iphone X.

Reparam toate tipurile de display-uri sparte si ecrane LCD, OLED, AMOLED deteriorate pentru toate modelele de Iphone! Repara-ti dispozitivul Iphone X astazi!

Daca vi s-a spart ecranul, va putem ajuta. Putem repara ecranul spart al unui Iphone X. Tehnicienii nostri cu inalta calificare si pregatire efectueaza inlocuirea display-ului de Iphone X atat de rapid, incat veti fi ca nou si va veti bucura din nou de telefon in cel mai scurt timp.

Procesele noastre asigura ca reparatiile noastre sunt facute corect din prima, de prima data, mentinand in acelasi timp standardele de calitate ridicate. Nu veti gasi un serviciu mai bun la un pret mai bun, garantat!

Daca aveti un ecran de smartphone deteriorat, veniti la noi. Il vom repara in cateva zile si cu un inconvenient minim.

Service Electronic este o companie care lucreaza cu telefoane, tablete si multe alte dispozitive. Daca aveti intrebari sau doriti sa va reparati dispozitivul, ne puteti contacta!

Toate drepturile rezervate@2015-2021 serviceelectronic.ro | Optimizat si promovat de servicii seo