Echipa noastra de la Service Electronic se va ocupa de orice nevoie de service pentru reparatii televizoare. Oferim servicii clientilor din sectorul 1 si in judetul Ilfov.

Reparatii televizoare sector 1 Bucuresti

Cautati un tehnician profesionist si de incredere care sa va repare televizorul, laptopul sau telefonul stricat? Nu cautati mai departe pentru ca Service Electronic este service-ul care va intereseaza. Din 2015, suntem dedicati sa oferim cele mai bune reparatii si servicii pentru orice dispozitiv electronic.

De la televizoare la laptopuri si telefoane, tehnicienii nostrii pot evalua cu acuratete problema dumneavoastra si pot veni cu o solutie in timp util.

Reparam televizoarele cu ridicare locala in sectorul 1. Service-ul nostru inovator permite oricui sa inlocuiasca placa de control principala la aproape 200 de modele de televizoare. Servim pe toata lumea, de la clienti individuali si intreprinderi mici pana la corporatii mari si organizatii din sectorul public.

Aveti incredere ca primiti sfaturi de la experti de fiecare data cand ne sunati. Va garantam ca personalul nostru va va face sa va simtiti confortabil, va va raspunde la toate intrebarile si va gasi cea mai buna solutie pentru problemele dumneavoastra cu televizorul. Daca noul dvs. televizor sau orice altceva din casa dvs. ar putea avea o problema electrica, noi suntem cei mai potriviti.

Inainte de a trimite mesaj sau telefona, va rugam sa tineti cont de cateva aspecte.

  1. Verificati daca aparatul (televizorul dupa caz) este in priza de 220v.
  2. Verificati daca ledul ROSU sau VERDE, ALBASTRU este aprins.
  3. Verificati bateriile telecomenzii.
  4. Verificati daca toate mufele de la antena, BOX (cutie furnizor de servicii Internet, telefonie, televiziune.) sunt introduse in aparat, televizor.

Daca ati urmat procedurile de mai sus si nu s-a rezolvat, atunci luati masuri si contactati un specialist.

Nu te plimba cu televizorul pe drum si apeleaza la serviciile nostre, iti reparam TV-ul cat se poate de repede.

In functie de problema pe care o are televizorul, noi putem sa va oferim repartie pe loc, in aceeasi zi sau maxim in cateva zile in conditiile in care piesa defecta nu se afla in stocul nostru.

Nota: In momentul de fata reparatia televizoarelor cu ecran ce contin un amestec special de gaze (PLASMA) PLASMA TV.

Reparatia televizorului cu PLASMA, procurarea pieselor, modulelor se face numai la comanda! 

Toate drepturile rezervate@2015-2021 serviceelectronic.ro | Optimizat si promovat de servicii seo