Reparăm televizoare stricate de toate tipurile in sectorul 2, de la televizoare cu ecran mare pana la cele cu ecran mai mic. Aduceți telefonul la sediul nostru sau putem veni noi la dumneavoastră.

Reparatii televizoare sector 2 bucuresti

Serviciile noastre sunt prietenoase, rapide si la preturi economice. Puneti cunostintele si experienta noastra la dispozitia dumneavoastra.

Reparam totul, de la televizoare la calculatoare, de la laptopuri la telefoane inteligente si orice altceva intre ele. Sunati-ne astazi!

Daca televizorul dvs este stricat, nu va faceti griji. De-a lungul anilor, Service Electronic a fost un nume cunoscut in domeniul reparatiilor electronice.

De ani de zile, Service Electronic se ocupa de orice, de la vechiul televizor al bunicului dumneavoastra pana la cel mai nou televizor smart. Punem serviciul pentru clienti pe primul loc si ne place sa dam inapoi comunitatii. Nu exista nicio lucrare prea mare sau prea mica pentru echipa noastra de experti in reparatii.

Reparam aproape toate tipurile de televizoare, indiferent daca l-ati cumparat recent sau acum 10 ani.

Service Electronic ofera reparatii rapide si fiabile pentru aparatele dumneavoastra electronice. Indiferent daca aveti un televizor, un telefon sau un laptop, tehnicienii nostri pot repara rapid si ieftin. Apelati la Service Electronic pentru ajutor, iar tehnicienii nostri va vor face dispozitivul sa functioneze fara probleme in cel mai scurt timp!

Inainte de a trimite mesaj sau telefona, va rugam sa tineti cont de cateva aspecte.

  1. Verificati daca aparatul (televizorul dupa caz) este in priza de 220v.
  2. Verificati daca ledul ROSU sau VERDE, ALBASTRU este aprins.
  3. Verificati bateriile telecomenzii.
  4. Verificati daca toate mufele de la antena, BOX (cutie furnizor de servicii Internet, telefonie, televiziune.) sunt introduse in aparat, televizor.

Daca ati urmat procedurile de mai sus si nu s-a rezolvat, atunci luati masuri si contactati un specialist.

Nu te plimba cu televizorul pe drum si apeleaza la serviciile nostre, iti reparam TV-ul cat se poate de repede.


In functie de problema pe care o are televizorul, noi putem sa va oferim repartie pe loc, in aceeasi zi sau maxim in cateva zile in conditiile in care piesa defecta nu se afla in stocul nostru.

Nota: In momentul de fata reparatia televizoarelor cu ecran ce contin un amestec special de gaze (PLASMA) PLASMA TV.

Reparatia televizorului cu PLASMA, procurarea pieselor, modulelor se face numai la comanda! 

ATENTIE!!! 

Daca din greseala ati lovit, spart ecranul si a aparut fisuri pe partea vizuala, inseamna ca ecranul este compromis si necesita inlocuirea lui. ECRANUL NU SE REPARA !!!

Toate drepturile rezervate@2015-2021 serviceelectronic.ro | Optimizat si promovat de servicii seo