Aveti probleme cu televizorul in sectorul 3? Televizoarele se defecteaza, mai ales daca sunt vechi, iar noi va putem ajuta! Fie ca sunteti de parere ca trebuie inlocuita o piesa sau ca trebuie inlocuit totul, specialistii nostri experti in reparatii va vor diagnostica gratuit problema.

Reparatii tv in sectorul 3

Service Electronic este o firma specializata in repararea aparatelor electronice si electrocasnice de inalta calitate. Oferim servicii pentru toate marcile si modelele de televizoare, aparate stereo, calculatoare, telefoane si multe altele. In termen de o zi lucratoare de la primirea produsului dumneavoastra defect, va vom contacta pentru a confirma ora de ridicare a produsului dumneavoastra.

Service Electronic utilizeaza piese noi pentru a repara piesele deteriorate, asigurandu-se ca produsul dumneavoastra functioneaza la fel de bine ca atunci cand a iesit din fabrica. Apelati cu incredere.

Prioritatea noastra este repararea produsului dumneavoastra. Vom sosi in termen de o zi lucratoare de la primirea produsului dumneavoastra defect pentru a va asigura reparatii rapide la un pret accesibil.

Scopul nostru este de a va oferi un serviciu de reparatii de inalta calitate care sa va satisfaca toate nevoile, astfel incat sa aveti cel mai bun produs dupa reparatiile noastre.

Inainte de a trimite mesaj sau telefona, va rugam sa tineti cont de cateva aspecte.

  1. Verificati daca aparatul (televizorul dupa caz) este in priza de 220v.
  2. Verificati daca ledul ROSU sau VERDE, ALBASTRU este aprins.
  3. Verificati bateriile telecomenzii.
  4. Verificati daca toate mufele de la antena, BOX (cutie furnizor de servicii Internet, telefonie, televiziune.) sunt introduse in aparat, televizor.

Daca ati urmat procedurile de mai sus si nu s-a rezolvat, atunci luati masuri si contactati un specialist.

Nu te plimba cu televizorul pe drum si apeleaza la serviciile nostre, iti reparam TV-ul cat se poate de repede.


In functie de problema pe care o are televizorul, noi putem sa va oferim repartie pe loc, in aceeasi zi sau maxim in cateva zile in conditiile in care piesa defecta nu se afla in stocul nostru.

Nota: In momentul de fata reparatia televizoarelor cu ecran ce contin un amestec special de gaze (PLASMA) PLASMA TV.

Reparatia televizorului cu PLASMA, procurarea pieselor, modulelor se face numai la comanda! 

ATENTIE!!! 

Daca din greseala ati lovit, spart ecranul si a aparut fisuri pe partea vizuala, inseamna ca ecranul este compromis si necesita inlocuirea lui. ECRANUL NU SE REPARA !!!

Toate drepturile rezervate@2015-2021 serviceelectronic.ro | Optimizat si promovat de servicii seo