Service electronic ofera servicii de reparatii televizoare in sector 4, o varietate de servicii electronice, inclusiv reparatii de televizoare si reparatii de laptopuri, tablete sau telefoane. Reparam majoritatea marcilor de televizoare, sisteme audio si piese pentru televizoare LCD, LED si plasma la preturi accesibile.

reparatii televizoare sector 4

Daca aveti probleme cu aparatura electronica, probleme de alimentare, probleme de sunet, nu aveti imagine de la televizor sau daca doriti sa va modernizati televizorul, nu trebuie decat sa ne contactati si va vom raspunde imediat.

In zilele noastre, repararea televizoarelor poate fi o situatie stresanta, dar aici, la Service Electronic, oferim solutii reparatii televizoare in sectorul 4 rapide, usoare si fara batai de cap. Puteti conta pe echipa noastra incredibil de rapida pentru a rezolva orice problema pe care o aveti cu ecranul, audio sau probleme de alimentare – garantat.

Fiti linistit stiind ca tehnicienii nostri vor rezolva orice problema cu televizorul, computerul, telefonul sau tableta dumneavoastra. Oferim tarife accesibile si programari convenabile pentru a va ajuta sa va bucurati din nou de lucrurile pe care le iubiti.

Inainte de a trimite mesaj sau telefona, va rugam sa tineti cont de cateva aspecte.

  1. Verificati daca aparatul (televizorul dupa caz) este in priza de 220v.
  2. Verificati daca ledul ROSU sau VERDE, ALBASTRU este aprins.
  3. Verificati bateriile telecomenzii.
  4. Verificati daca toate mufele de la antena, BOX (cutie furnizor de servicii Internet, telefonie, televiziune.) sunt introduse in aparat, televizor.

Daca ati urmat procedurile de mai sus si nu s-a rezolvat, atunci luati masuri si contactati un specialist.

Nu te plimba cu televizorul pe drum si apeleaza la serviciile nostre, iti reparam TV-ul cat se poate de repede.


In functie de problema pe care o are televizorul, noi putem sa va oferim repartie pe loc, in aceeasi zi sau maxim in cateva zile in conditiile in care piesa defecta nu se afla in stocul nostru.

Nota: In momentul de fata reparatia televizoarelor cu ecran ce contin un amestec special de gaze (PLASMA) PLASMA TV.

Reparatia televizorului cu PLASMA, procurarea pieselor, modulelor se face numai la comanda! 

ATENTIE!!! 

Daca din greseala ati lovit, spart ecranul si a aparut fisuri pe partea vizuala, inseamna ca ecranul este compromis si necesita inlocuirea lui. ECRANUL NU SE REPARA !!!

Toate drepturile rezervate@2015-2021 serviceelectronic.ro | Optimizat si promovat de servicii seo