Service Electronic este un service care repara televizoare situat in Sectorul 5, Bucuresti. Service Electronic repara pana la 400 de televizoare in fiecare luna. Oferim servicii exceptionale de reparatii televizoare in sectorul 5 pentru clienti.

Reparatii tv sector 5

Daca doriti sa va reparati televizorul, sa apelati la un serviciu care functioneaza din 2015 si care nu costa foarte mult, atunci apelati la noi. Reparam televizoare in Sectorul 5, Bucuresti.

Functionam din 2015 si reparam toate marcile de televizoare (LCD / LED / HDR), monitoare, calculatoare si laptopuri. Toate reparatiile sunt efectuate cu piese de schimb originale de catre tehnicienii nostri calificati si finalizate in cel mai scurt timp posibil.

Ofer o gama completa de servicii: de la reparatii simple, cum ar fi inlocuirea unui cablu de alimentare sau a cablului panglica care leaga ecranul de aparat, pana la demontarea si instalarea completa a unui ecran nou.

Privitul la televizor ar trebui sa fie o experienta placuta, nu o durere de cap. Daca televizorul dvs. este stricat, voi veni la dvs. si il voi repara inainte sa va dati seama.

Inainte de a trimite mesaj sau telefona, va rugam sa tineti cont de cateva aspecte.

  1. Verificati daca aparatul (televizorul dupa caz) este in priza de 220v.
  2. Verificati daca ledul ROSU sau VERDE, ALBASTRU este aprins.
  3. Verificati bateriile telecomenzii.
  4. Verificati daca toate mufele de la antena, BOX (cutie furnizor de servicii Internet, telefonie, televiziune.) sunt introduse in aparat, televizor.

Daca ati urmat procedurile de mai sus si nu s-a rezolvat, atunci luati masuri si contactati un specialist.

Nu te plimba cu televizorul pe drum si apeleaza la serviciile nostre, iti reparam TV-ul cat se poate de repede.


In functie de problema pe care o are televizorul, noi putem sa va oferim repartie pe loc, in aceeasi zi sau maxim in cateva zile in conditiile in care piesa defecta nu se afla in stocul nostru.

Nota: In momentul de fata reparatia televizoarelor cu ecran ce contin un amestec special de gaze (PLASMA) PLASMA TV.

Reparatia televizorului cu PLASMA, procurarea pieselor, modulelor se face numai la comanda! 

ATENTIE!!! 

Daca din greseala ati lovit, spart ecranul si a aparut fisuri pe partea vizuala, inseamna ca ecranul este compromis si necesita inlocuirea lui. ECRANUL NU SE REPARA !!!

Toate drepturile rezervate@2015-2021 serviceelectronic.ro | Optimizat si promovat de servicii seo