Vreti sa va reparati televizorul? Reparatii televizoare in sectorul 6 de expertii nostri care repara toate marcile majore de televizoare si se asigura ca sunteti 100% multumit. Toate reparatiile sunt insotite de o garantie de 90 de zile.

reparatii televizoare in sector 6

Service Electronic se afla in sectorul serviciilor de calitate. Suntem o echipa de specialisti in sectorul 6 care au multi ani de experienta in domeniul reparatiilor televizoarelor. Contactati-ne pentru a va repara dispozitivele dragi si pentru a le recupera ca noi la preturi accesibile.

Reparam lucruri stricate. Reparam o multime de lucruri stricate, in special televizoare, laptopuri si telefoane. Suntem o echipa de specialisti cu multi ani de experienta in domeniul repararii lucrurilor stricate. Asadar, nu ezitati, contactati-ne si vom fi bucurosi sa va reparam aparatura stricata!

Daca televizorul este defect, apeleaza mai bine la Service Electronic. Il vom repara ca lumea, astfel incat sa puteti viziona filme si programe TV cu o claritate perfecta.

Ganditi-va la noi ca la un geniu al zilelor noastre, gata sa va ajutam cu orice, de la televizor, la telefon si pana la viteza internetului.

Inainte de a trimite mesaj sau telefona, va rugam sa tineti cont de cateva aspecte.

  1. Verificati daca aparatul (televizorul dupa caz) este in priza de 220v.
  2. Verificati daca ledul ROSU sau VERDE, ALBASTRU este aprins.
  3. Verificati bateriile telecomenzii.
  4. Verificati daca toate mufele de la antena, BOX (cutie furnizor de servicii Internet, telefonie, televiziune.) sunt introduse in aparat, televizor.

Daca ati urmat procedurile de mai sus si nu s-a rezolvat, atunci luati masuri si contactati un specialist.

Nu te plimba cu televizorul pe drum si apeleaza la serviciile nostre, iti reparam TV-ul cat se poate de repede.


In functie de problema pe care o are televizorul, noi putem sa va oferim repartie pe loc, in aceeasi zi sau maxim in cateva zile in conditiile in care piesa defecta nu se afla in stocul nostru.

Nota: In momentul de fata reparatia televizoarelor cu ecran ce contin un amestec special de gaze (PLASMA) PLASMA TV.

Reparatia televizorului cu PLASMA, procurarea pieselor, modulelor se face numai la comanda! 

ATENTIE!!! 

Daca din greseala ati lovit, spart ecranul si a aparut fisuri pe partea vizuala, inseamna ca ecranul este compromis si necesita inlocuirea lui. ECRANUL NU SE REPARA !!!

Toate drepturile rezervate@2015-2021 serviceelectronic.ro | Optimizat si promovat de servicii seo