Problemele des aparute la televizoarele noi, in special LED, popular sunetul se aude dar imaginea nu se vede. Reparatii televizoare in Bucuresti si ilfov.

Reparatii televizoare

Orice problema la aparatul dvs se poate rezolva cu o reparatie specifica defectului aparut spontan. Stim cat de neplacut este fara televizor, programe preferate, posturi si emisiuni.

Inainte de a trimite mesaj sau telefona, va rugam sa tineti cont de cateva aspecte.

  1. Verificati daca aparatul (televizorul dupa caz) este in priza de 220v.
  2. Verificati daca ledul ROSU sau VERDE, ALBASTRU este aprins.
  3. Verificati bateriile telecomenzii.
  4. Verificati daca toate mufele de la antena, BOX (cutie furnizor de servicii Internet, telefonie, televiziune.) sunt introduse in aparat, televizor.

Daca ati urmat procedurile de mai sus si nu s-a rezolvat, atunci luati masuri si contactati un specialist.

Nu te plimba cu televizorul pe drum si apeleaza la serviciile nostre, iti reparam TV-ul cat se poate de repede.


In functie de problema pe care o are televizorul, noi putem sa va oferim repartie pe loc, in aceeasi zi sau maxim in cateva zile in conditiile in care piesa defecta nu se afla in stocul nostru.

Nota: In momentul de fata reparatia televizoarelor cu ecran ce contin un amestec special de gaze (PLASMA) PLASMA TV.

Reparatia televizorului cu PLASMA, procurarea pieselor, modulelor se face numai la comanda! 

ATENTIE!!! 

Daca din greseala ati lovit, spart ecranul si a aparut fisuri pe partea vizuala, inseamna ca ecranul este compromis si necesita inlocuirea lui. ECRANUL NU SE REPARA !!!

Odata lovit Panel-ul (ecranul) NU SE POATE REPARA!!! Se poate inlocui, costurile pot varia in functie de diagonala. Daca Ecranul a fost spart si este in garantie, nu va mai fi acordata garantia televizorului.

Odata lovit Panel-ul (ecranul) NU SE POATE REPARA!!! Se poate inlocuii, costurile pot varia in functie de diagonala. Daca Ecranul a fost spart si este in garantie, nu va mai fi acordata garantia televizorului.

Formular de contact

Campurile marcate cu ROSU sunt obligatorii.

Reparatii televizoare

(Bucuresti si Ilfov)

Durata de viata in medie a unui televizor LED este de 5 ani. Nu exista conditii de exploatare cu conditia de a nu fi lovit panel-ul (ecranul).

Odata lovit Panel-ul (ecranul) NU SE POATE REPARA!!! Se poate inlocuii, costurile pot varia in functie de diagonala. Daca Ecranul a fost spart si este in garantie, nu va mai fi acordata garantia televizorului.

Principala cauza a pierderii imaginii televizorului dvs LED este arderea ledurilor SMD. Produce efectul nedorit „se aude nu se vede”

Toate drepturile rezervate@2015-2021 serviceelectronic.ro | Optimizat si promovat de servicii seo