Suntem service-ul de reparatii electronice si televizoare pe care il asteptati. Avem servicii si echipamente de calitate superioara, astfel incat preturile si manopera noastra sunt imbatabile.

Reparatii televizoare bucuresti si ilfov

Ne tratam clientii cu respect si eficienta, asigurandu-ne ca le intelegem nevoile si preocuparile si ne bucuram sa vedem privirea pozitiva din ochii lor cand isi vad electronicele functionand din nou ca noi..

Orice problema la aparatul dvs se poate rezolva cu o reparatie specifica defectului aparut spontan. Stim cat de neplacut este fara televizor, programe preferate, posturi si emisiuni.

ServiceElectronic.ro incearca sa ofere cea mai buna experienta si cele mai bune rezultate pentru orice reparatii electronice in Bucuresti si Ilfov. Intelegem cat de neplacut este ori de cate ori aparatele electronice se defecteaza, motiv pentru care lucram rapid pentru a va rezolva problemele si pentru a va impiedica sa treceti prin aceleasi neplaceri.

Oferim servicii exceptionale pentru locuitorii din Bucuresti si judetul Ilfov care au nevoie de reparatii electronice. Fie ca este vorba de un televizor, un computer sau un laptop, il vom face sa functioneze din nou.
Membrii personalului nostru sunt bine informati, prietenosi si pot rezolva rapid orice problema pe care o aveti. Avem majoritatea pieselor la indemana pentru confortul dumneavoastra si vom face treaba bine de prima data.
Service-ul nostru are peste 15 de ani de experienta ca o companie de reparatii electronice de incredere in Bucuresti si asteptam cu nerabdare sa lucram cu dvs.

Inainte de a trimite mesaj sau telefona, va rugam sa tineti cont de cateva aspecte.

  1. Verificati daca aparatul (televizorul dupa caz) este in priza de 220v.
  2. Verificati daca ledul ROSU sau VERDE, ALBASTRU este aprins.
  3. Verificati bateriile telecomenzii.
  4. Verificati daca toate mufele de la antena, BOX (cutie furnizor de servicii Internet, telefonie, televiziune.) sunt introduse in aparat, televizor.

Daca ati urmat procedurile de mai sus si nu s-a rezolvat, atunci luati masuri si contactati un specialist.

Nu te plimba cu televizorul pe drum si apeleaza la serviciile nostre, iti reparam TV-ul cat se poate de repede.


In functie de problema pe care o are televizorul, noi putem sa va oferim repartie pe loc, in aceeasi zi sau maxim in cateva zile in conditiile in care piesa defecta nu se afla in stocul nostru.

Nota: In momentul de fata reparatia televizoarelor cu ecran ce contin un amestec special de gaze (PLASMA) PLASMA TV.

Reparatia televizorului cu PLASMA, procurarea pieselor, modulelor se face numai la comanda! 

ATENTIE!!! 

Daca din greseala ati lovit, spart ecranul si a aparut fisuri pe partea vizuala, inseamna ca ecranul este compromis si necesita inlocuirea lui. ECRANUL NU SE REPARA !!!

Reparatii televizoare

(Bucuresti si Ilfov)

Durata de viata in medie a unui televizor LED este de 5 ani. Nu exista conditii de exploatare cu conditia de a nu fi lovit panel-ul (ecranul).

Odata lovit Panel-ul (ecranul) NU SE POATE REPARA!!! Se poate inlocuii, costurile pot varia in functie de diagonala. Daca Ecranul a fost spart si este in garantie, nu va mai fi acordata garantia televizorului.

Principala cauza a pierderii imaginii televizorului dvs LED este arderea ledurilor SMD. Produce efectul nedorit „se aude nu se vede”

Toate drepturile rezervate@2015-2021 serviceelectronic.ro | Optimizat si promovat de servicii seo